O nas

Limaks d.o.o.

Glavna dejavnost podjetja Limaks d.o.o. je distribucija APARATOV za točenje čiste, izvirske pitne vode v 18,9 l plastenkah – balonih.

V podjetju Limaks d.o.o. se že od leta 1999 ukvarjamo z distribucijo aparatov za točenje čiste, izvirske vode iz 18,9 l plastenk (balonov). Podjetje Limaks d.o.o. opravlja servisiranje in higiensko vzdrževanje aparatov za točenje pitne vode v skladu z standardi EBWA- Hygiene Code for Watercoolers, HACCP po navodilih polnilca vode za avtomate.

Potrjujemo, da imamo v podjetju vzpostavljen notranji nadzor na podlagi HACCAP sistema izdelanega v skladu z uredbo ES 852/24 in smo pod rednim nadzorom inšpekcijskih služb pristojnih za področje živil. Vzdrževanja aparatov po zgoraj navedenih normativih je za uporabnika pitne vode iz aparatov izrednega pomena, da ne pride do mikrobioloških okužb.

Pravilna in natančna izvedba sanitacij je eden najpomembnejših dejavnikov kvalitetne pitne vode iz aparata. Prisotni smo v številnih podjetjih, šolah, bolnišnicah, zavarovalnicah in bankah. Naša naloga pa je, da z obnašanjem in videzom zaposlenih, ki redno obiskujejo naše stranke ustvarimo njihovo zaupanje do nas.

Kolektiv Limaks

Kontaktni podatki

Limaks d.o.o.
Popovičeva 2
3000 Celje

Telefon: 03 425 42 40 in 03 425 42 41
Fax: 03 425 42 49
Mobilni telefon: 031 618 355

E-mail: info@limaks.si

Naše prednosti

  • večletne izkušnje na področju prodaje in servisiranja aparatov za točenje pitne vode v Sloveniji s strokovno podporo Službe kakovosti Radenske d.d. in Pivovarne Union d.d.
  • smo pod redno kontrolo pristojnih inšpekcijskih služb
  • majhen in odziven team

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirajte svoje osebne storitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in ne morejo biti izklopljeni v naših sistemih.

In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni
Sprejmi