O nas

Limaks d.o.o.

Glavna dejavnost podjetja Limaks d.o.o. je distribucija APARATOV za točenje čiste, izvirske vode v 18,9 l plastenkah – balonih.

V podjetju Limaks d.o.o. se že od leta 1999 ukvarjamo z distribucijo aparatov za točenje čiste, izvirske vode iz 18,9 l plastenk (balonov). Podjetje Limaks d.o.o. opravlja servisiranje in higiensko vzdrževanje aparatov za točenje pitne vode v skladu z standardi EBWA- Hygiene Code for Watercoolers, HACCP po navodilih polnilca vode.

Potrjujemo, da imamo v podjetju vzpostavljen notranji nadzor na podlagi HACCAP sistema izdelanega v skladu z uredbo ES 852/24 in smo pod rednim nadzorom inšpekcijskih služb pristojnih za področje živil. Vzdrževanja aparatov po zgoraj navedenih normativih je za uporabnika pitne vode iz aparatov izrednega pomena, da ne pride do mikrobioloških okužb.

Pravilna in natančna izvedba sanitacij je eden najpomembnejših dejavnikov kvalitetne vode iz aparata. Prisotni smo v številnih podjetjih, šolah, bolnišnicah, zavarovalnicah in bankah. Naša naloga pa je, da z obnašanjem in videzom zaposlenih, ki redno obiskujejo naše stranke ustvarimo njihovo zaupanje do nas.

Kolektiv Limaks

Kontaktni podatki

Limaks d.o.o.
Popovičeva 2
3000 Celje

Telefon: 03 425 42 40 in 03 425 42 41
Fax: 03 425 42 49
Mobilni telefon: 031 618 355

E-mail: info@limaks.si

Naše prednosti

  • večletne izkušnje na področju prodaje in servisiranja aparatov za točenje vode z strokovno podporo Službe kakovosti Radenske d.d. in Pivovarne Union d.d.
  • smo pod redno kontrolo pristojnih inšpekcijskih služb
  • majhen in odziven team