Avtomati za vodo

Avtomati za vodo predstavljajo v številnih poslovnih in javnih prostorih, kjer se vsak dan zadržuje večje število strank, ki se želijo med čakanjem na storitev odžejati, odlično rešitev. Glavna prednost, ki jo prinašajo avtomati za vodo je, da si vedno lahko natočimo primerno ohlajeno izvirsko vodo ali vročo vodo za pripravo napitkov. Pitna voda, ki si jo natočimo iz avtomata, je embalirana voda, ki priteče preko sistema hlajenja ali gretja avtomata za vodo. Biti mora brez mikrobioloških in kemijskih onesnaževalcev, ki bi bili škodljivi za zdravje. Kakovost pitne vode v aparatu za hlajenje vode preverjamo z znanstveno priznanimi fizikalno-kemijskimi, biološkimi in mikrobiološkimi testi. Izvirska voda že na izviru ustreza vsem kakovostnim zahtevam in jo polnimo brez kakršnekoli dodatne obdelave.

Kako delujejo avtomati za vodo?

Če vas zanimajo, kako delujejo avtomati za vodo, boste odgovor našli v naslednjih vrsticah. Avtomat za vodo (brez ali z mehurčki) je tehnološko izpopolnjena naprava, ki jo priključimo na dotok hladne vode iz vodovoda. Kar pomeni, da nam ni treba kupovati vode v balonih oziroma v velikih plastičnih sodih ali plastenkah. Investicija v nakup je res nekoliko višja, zato pa kasneje nimate stroškov z dostavo ali nakupom vode v plastenkah, temveč koristite pitno vodo iz javnega vodovodnega omrežja.

aparat za hlajenje vode

Avtomati za vodo – aparati za hlajenje pitne vode po ugodni ceni

Ali bi radi kupili avtomat za vodo? Prodam aparat za vodo (z mehurčki ali brez njih) po ugodni ceni so oglasi, ki pritegnejo marsikateri pogled. Po ugodni ceni pa so tudi avtomati za vodo, ki so na voljo v podjetju Limaks. Še zlasti vam priporočamo aparat za hlajenje pitne vode z direktnim priklopom na vodovodno omrežje ULTRA SLIM. Uporaba aparata je zelo preprosta in varna s samozapiralnimi pipami ali elektronskim krmiljenjem točenja vode iz avtomata.
Vodni aparat na filter omogoča točenje osvežilne hladne vode ali vode sobne temperature, ki s pomočjo unikatnega nabora 3 filtrirnih vložkov poskrbi za zdravo in čisto pitno vodo. Filter 2 in 1 Combi združuje funkcijo grobega mehanskega filtra ter mehčalca vodnega kamna. Iz vode odstranjuje snovi, ki vplivajo na vonj in okus vode, kot so klor, organske nečistoče in s tem ohrani vodi v balonu njen naravni okus. UF membranski filter iz aparata za vodo odstrani vsakršen najmanjši tujek, saj je velikost por zgolj med 0,01 – 0,04 mikrona. Filter odstrani večino vseh možnih bakterij, kemikalij in alg v vodi iz Slovenije, obenem pa je prepusten za minerale, ki se v vodi nahajajo.

V naši ponudbi najdete tudi aparate za kavo: http://www.limaks.si/produkti/aparati-za-kavo/